kennismaking-2

 

Voel je je aangesproken?
Krijg je er zin in?
Word je nieuwsgierig?

Stuur ons een mailtje, laat ons weten wanneer je telefonisch bereikbaar bent en we bellen je. Vergeet niet je telefoonnumer(s) te geven. We geven je met plezier verdere informatie over ons, onze club, onze sfeer.

En we maken graag kennis met je, met jou en jouw verwachtingen. Met jou en je interesses, de dingen die je boeien of die je leuk vindt. Wederzijds willen we natuurlijk weten of we iets kunnen betekenen voor elkaar. Of we bij elkaar passen en of onze Soos aan jouw verwachtingen tegemoet komt.
Weet alvast dat wij het leuk vinden als we nieuwe mensen leren kennen en dat we je graag tips geven om vlug in contact te komen met andere Soosleden.

De eerste stap zetten we in dat eerste telefoongesprek. Vervolgens kun je persoonlijk kennismaken: ons zondagscafé biedt iedere tweede zondag daartoe een prima gelegenheid. Maar afhankelijk van het moment dat je contact opneemt en van je interesses, kan het natuurlijk ook dat je naar een feest komt of dat je deelneemt aan een activiteit. Dat bespreken we.

Je kunt aspirant-lid worden om te ervaren of je je thuis voelt bij ons. Alle activiteiten staan dan voor je open, je komt in ons mailbestand en we leren elkaar verder kennen. Klikt het helemaal, dan kun je vervolgens gewoon lid worden. Je krijgt dan een ledenlijst met adressen, mailadressen en telefoonnummers en je hebt toegang tot de ledenpagina van deze website. Overigens, jaarlijks kun je je lidmaatschap opzeggen.

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld op de Algemene Vergadering. De hoogte ervan wordt mede bepaald door de financiële reserve die de Soos heeft en door de uitgaven die we voor het volgende jaar verwachten. Zo kan de contributie naar omhoog of naar beneden worden bijgesteld. De afgelopen jaren bedroeg het lidmaatschap maximaal € 35,- per jaar. Aspirant-leden betalen voor een periode van vier maanden een klein bedrag dat wordt afgetrokken van de jaarlijkse contributie als ze lid worden van de Soos.

 

 

 

 

Contact

Als je belangstelling hebt of nadere informatie wilt stuur dan een mailtje naar de Vrije Soos of typ devrijesoos@gmail.com in je eigen e-mailprogramma.

Wij nemen snel contact met je op.